«Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας»: Κύριε Πανταζή... - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Αυγούστου 2023

«Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας»: Κύριε Πανταζή...


Χωρίς σχόλιο…


Κύριε Πανταζή όλα αυτά που με πολύ κόπο γράψατε, αφορούν επακριβώς την πενταετία 2014-2019. Τα ζήσαμε και τα θυμόμαστε και εσείς τα υπηρετήσατε, γι' αυτό και τα γράψατε τόσο τέλεια και με τόση ακρίβεια.

Συμφωνούμε σε ένα που γράφετε. Τώρα έχετε διαφορετικό υποψήφιο Δήμαρχο, που τότε προλόγιζε τον Δήμαρχο της πενταετίας 2014 – 2019, με τον οποίο τώρα είστε συνυποψήφιοι για δημοτικοί σύμβουλοι. Δεν ξεχνά κανένας βέβαια ότι το 2014 – 2019 υπήρξατε το alter ego του πρώην Δημάρχου κ. Γαλούνη. Αντιδήμαρχος επί σειρά ετών, ασκούσατε διοίκηση από χώρα της Αφρικής.

Όπως γνωρίζουν όλοι οι δημότες, το δίδυμο Γαλούνη – Πανταζή, παρέδωσε έναν καταχρεωμένο Δήμο Ξηρομέρου, έτοιμο για το Παρατηρητήριο και αυτό δεν πρόκειται οι πολίτες να το ξαναεπιτρέψουν να συμβεί.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad