Υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου ο Κώστας Πιστιόλας: «Τώρα είναι η ώρα της τολμηρής αλλαγής – Μαζί, ενωμένοι και με τόλμη αλλάζουμε το τοπίο» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Αυγούστου 2023

Υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου ο Κώστας Πιστιόλας: «Τώρα είναι η ώρα της τολμηρής αλλαγής – Μαζί, ενωμένοι και με τόλμη αλλάζουμε το τοπίο»


Υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου ο Κώστας Πιστιόλας: «Τώρα είναι η ώρα της τολμηρής αλλαγής – Μαζί, ενωμένοι και με τόλμη αλλάζουμε το τοπίο»

Με δυναμικό τρόπο, μέσω βίντεο ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Κώστας Πιστιόλας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το δήμο Αγρινίου, σε μια ημέρα-ορόσημο, σήμερα, Τρίτη (08/08), ακριβώς 60 μέρες πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Παράλληλα, αύριο, Τετάρτη (09/08) θα ανακοινωθούν το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού, ενώ από την Πέμπτη (10/08) θα αρχίσουν να ανακοινώνονται τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων.

Όπως είχε προαναγγείλει, λοιπόν, ο Κώστας Πιστιόλας στις 8 το βράδυ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, στο οποίο μέσα σε 5 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα «συμπυκνώνει» το περιεχόμενο της ενωτικής υποψηφιότητάς του, σταχυολογώντας τους λόγους, για τους οποίους αποφάσισε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, περιγράφοντας όμως και το πλαίσιο αρχών και αξιών του συνδυασμού του.

«Τώρα είναι η ώρα μιας τολμηρής αλλαγής που έχει ανάγκη ο δήμος μας», αναφέρει εμφατικά ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, απευθύνοντας-παράλληλα- κάλεσμα να συμμετάσχουν στην ενωτική προσπάθειά του που ξεκινά από την ίδια την κοινωνία, για την κοινωνία «όλες οι υγιείς, παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, χωρίς κομματικές διακρίσεις, καθώς και η νέα γενιά του τόπου, που πρέπει να μπει μπροστά».

Περιγράφοντας το όραμά του για το «Αγρίνιο της νέας εποχής», ο Κώστας Πιστιόλας κάνει λόγο για «έναν έξυπνο δήμο, φιλικό στον δημότη, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και υποδομές που θα στηρίζουν την καθημερινότητά του, ένα δήμο ανοιχτό, που θα ανοίξει τις πόρτες της λογοδοσίας και της συμμέτοχης και που θα σταθεί δίπλα στους ανθρώπους του».

«Ένα δήμο που θα στηρίξει τολμηρά το Αγρίνιο που παράγει, που δεν συμβιβάζεται με την στασιμότητα. Το Αγρίνιο που έχει ανοιχτούς ορίζοντες και τολμά να ονειρεύεται, ένα δήμο που θα στηρίζει την οικογένεια και ειδικά τα νέα ζευγάρια», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για να γίνει πράξη αυτή η τολμηρή αλλαγή, «χρειάζεται μια αποφασισμένη, αποτελεσματική, ενωτική νέα δημοτική αρχή ανοιχτών οριζόντων. Μια δημοτική αρχή που ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει».

«Μια δημοτική αρχή που θα θέσει την διαφάνειά, την αξιοκρατία ως ασυμβίβαστες, αδιαπραγμάτευτές προτεραιότητες της. Μια δημοτική αρχή που θα δώσει ζωή στην περιφέρεια του δήμου και στις γειτονιές μας, με ισόρροπη ανάπτυξη», όπως επισημαίνει ο κ. Πιστιόλας και καταλήγει στο μήνυμά του:

«Από σήμερα ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΤΟΛΜΗ αλλάζουμε το τοπίο.
Στις 8 Οκτωβρίου έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να γυρίσουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ σελίδα στον δήμο μας.
Τώρα είναι η ώρα για την τολμηρή αλλαγή που έχει ανάγκη ο δήμος μας.
Αγρίνιο, πάμε!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κώστα Πιστιόλα:

«Ο τόπος μας είναι η ιστορία του, είναι οι μνήμες μας, οι γονείς μας και οι φίλοι μας.
Είναι οι συζητήσεις μας στις παρέες μας.

"Κάτι πρέπει να κάνουμε για το Αγρίνιο". Αυτό θυμάμαι να το λεμέ όλοι μεταξύ μας στα μαθητικά χρόνια, τα φοιτητικά χρόνια αλλά και στα επαγγελματικά.

Τώρα ήρθε η ώρα να το κάνουμε πράξη.
Μαζί.

Είμαι ο Κώστας Πιστιόλας, και στις εκλογές του Οκτώβρη θα έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, επικεφαλής μιας βαθιά ενωτικής προσπάθειας που έχει ένα και μοναδικό στόχο:

Όχι απλά να κάνουμε κάτι, αλλά να σηκώσουμε τον πήχη και να φτιάξουμε τον δήμο Αγρινίου της νέας εποχής.

Είναι μια σημαντική στιγμή, είναι μια προσπάθεια που ξεκινά από την ίδια την κοινωνία, για την κοινωνία.

Δεν απαξιώνουμε το έργο καμιάς δημοτικής αρχής.
Όμως ΤΩΡΑ είναι η ώρα μιας τολμηρής αλλαγής που έχει ανάγκη ο δήμος μας

Ξεκινάμε λοιπόν καλώντας όλες τις υγιείς, τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια, χωρίς κομματικές διακρίσεις.

Αυτή τη φορά το Αγρίνιο θα μας ενώσει!

Καλούμε τη νέα γενιά του τόπου μας να μπει μπροστά και να είναι πρωταγωνιστής στην προσπάθειά μας.

Αξιοποιούμε την δύναμη της εμπειρίας, αλλά προχωράμε και κάνουμε ένα τολμηρό βήμα ανανέωσης. Κανείς δεν περισσεύει!

Στις εκλογές του Οκτώβρη θα παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και όραμα για το νέο δήμο Αγρινίου, το Δήμο της Νέας εποχής…

Έναν έξυπνο δήμο, φιλικό στον δημότη, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και υποδομές που θα στηρίζουν την καθημερινότητά του.

Ένα δήμο ανοιχτό, που θα ανοίξει τις πόρτες της λογοδοσίας και της συμμετοχής.
Ένα δήμο πρωτοπόρο στην χώρα, ένα δήμο που θα σταθεί δίπλα στους ανθρώπους του.

Τους επαγγελματίες, τους εργαζομένους, τους ανθρώπους του αθλητισμού και του πολιτισμού, τη νέα γενιά.

Ένα δήμο που θα στηρίξει τολμηρά το Αγρίνιο που παράγει, που δεν συμβιβάζεται με την στασιμότητα. Το Αγρίνιο που έχει ανοιχτούς ορίζοντες και τολμά να ονειρεύεται.

Ένα δήμο που θα στηρίζει την οικογένεια και ειδικά τα νέα ζευγάρια.
Έναν τόπο που η νέα γενιά θα επιλέγει να μείνει, να ζήσει και να δημιουργήσει,
Ένα δήμο αλληλεγγύης που δεν θα αφήνει κανένα δημότη μόνο.

Έναv πρωτοπόρο δήμο βιώσιμης ανάπτυξης, επίκεντρο της Δυτικής Ελλάδας, με μια ισχυρή αγορά που θα ξαναπάρει ανάσα και θα πρωτοπορήσει.

Ένα δήμο πρότυπο διαχείρισης του περιβάλλοντος, που κάνει το περιβάλλον συγκριτικό μας πλεονέκτημα.

Με προτεραιότητα στην εκπαίδευση και στις σχολικές υποδομές.

Ένα δήμο υψηλού πολιτιστικού προϊόντος που θα παράγεται εδώ από τους ανθρώπους του τόπου.

Ένα δήμο που θα είμαστε υπερήφανοι να καλούμε τους φίλους μας και τους γνωστούς μας να επισκεφτούν.

Και για να γίνουν αυτά χρειάζεται μια τολμηρή και γενναία αλλαγή.

Χρειάζεται μια αποφασισμένη, αποτελεσματική και ενωτική νέα δημοτική αρχή ανοιχτών οριζόντων.

Μια δημοτική αρχή που θα ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει.

Μια δημοτική αρχή που θα θέσει την διαφάνεια και την αξιοκρατία ως ασυμβίβαστες και αδιαπραγμάτευτές προτεραιότητές της.

Μια δημοτική αρχή που θα δώσει ζωή στην Περιφέρεια του δήμου και στις γειτονιές μας, με ισόρροπη ανάπτυξη.

Από σήμερα ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΜΕ ΤΟΛΜΗ αλλάζουμε το τοπίο.

Στις 8 Οκτωβρίου έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να γυρίσουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ σελίδα στο δήμο μας.
Τώρα είναι η ώρα για την τολμηρή αλλαγή που έχει ανάγκη ο δήμος μας!

Αγρίνιο, πάμε!».

Δείτε παρακάτω το βίντεο-ανακοίνωση υποψηφιότητας του Κώστα Πιστιόλα για τον δήμο Αγρινίου:
https://www.youtube.com/watch?v=fKvyiNBWzi8

Ποιος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Κώστας Πιστιόλας

Ο Κώστας Πιστιόλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο.

Αποφοίτησε από την Οικονομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1984, δείχνοντας από νεαρή ηλικία πως είχε έφεση στον Οικονομικό Προγραμματισμό, κάτι που φάνηκε με την γρήγορη εργασιακή του ανέλιξη και την πετυχημένη εξέλιξη της «βιομηχανίας Agrino», ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ Α.Ε..

Διετέλεσε Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΕΥ. ΓΕ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ Α.Ε., ενώ παράλληλα συμμετείχε και σε άλλα μεγάλα επιχειρηματικά projects, με κυριότερα τη μετατροπή του διατηρητέου ιστορικού κτιρίου στο κέντρο του Αγρινίου (Καπναποθήκη 1929) σε ξενοδοχείο με spa, café bar bistro: MARPESSA smart luxury hotel, αλλά και την ίδρυση της Ενεργειακής Κοινότητας «Δυτική Συμπολιτεία», της οποίας αποτελεί Πρόεδρος.

Επιπλέον, είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος «Κάππα», μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος – ΣΒΠΕ&ΔΕ, καθώς και μέλος του ΔΣ του Ελληνο- Αραβικού Επιμελητηρίου. Συν τοις άλλοις, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος και μέλος του ΔΣ επί σειρά ετών στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, όπως και στο ΔΣ της ΔΕΥΑ Αγρινίου.

Πάντα ενεργός πολίτης στα κοινωνικά δρώμενα, καθώς και ιδιαίτερα δραστήριος για το θέμα του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο, έχοντας, μάλιστα, διατελέσει το διάστημα 2010-12 Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παν/μίου Δυτικής Ελλάδας.

Έχοντας μεγαλώσει με αγάπη για τον Αθλητισμό, υπήρξε αθλητής του Στίβου και πρωταθλητής Ελλάδος Θαλάσσιου Σκι. Μέσα σε αυτό πλαίσιο, από το 2012 έως σήμερα είναι πρόεδρος του Ναυταθλητικού συλλόγου «ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ».

Έχει λάβει σειρά τιμητικών διακρίσεων όπως την «PAUL HARRIS FELLOW / ROTARY», ενώ υπήρξε υποψήφιος για «επιχειρηματίας της χρονιάς» από την Ernst & Young/Entrepreneur Of The Year 2013.

Είναι παντρεμένος με την Μαριάννα Zωίδη και έχουν δυο παιδιά, την Μαρία – Λυδία και τον Νικόλα – Στρατή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad