Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» την Δημητρουλή Όλγα από την Παπαδάτου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Αυγούστου 2023

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» την Δημητρουλή Όλγα από την Παπαδάτου


Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την κα. Δημητρουλή Όλγα του Πέτρου από την Παπαδάτου Ξηρομέρου.

Η Όλγα Δημητρουλή είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, εγγεγραμμένη στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Διατηρεί ιδιόκτητο γραφείο στην Αθήνα.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης με κατεύθυνση “Νομικός Πολιτισμός: Δημόσιο & Ιδιωτικό Δίκαιο” του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών.

Επιπρόσθετα, κατέχει άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (ECPE), καλή γνώση της Γερμανικής Γλώσσας (ΚΠΓ) & άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ (ECDL Progress).

Η κ. Δημητρουλή ειδικεύεται στο αστικό, εμπορικό & εταιρικό δίκαιο, όπου έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία τα τελευταία χρόνια, έχοντας χειριστεί πλήθος υποθέσεων.

Θέλω να ευχαριστήσω την Όλγα για τη δύσκολη απόφαση της να είναι δίπλα μου και να στηρίξει τη γενναία απόφαση που πήραμε. Όλγα μου, σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις ένα τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και σας καλούμε να πράξετε το ίδιο.

Σ' ευχαριστώ από καρδιάς.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad