Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" τον Επαμεινώνδα Κοσμά - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Αυγούστου 2023

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" τον Επαμεινώνδα Κοσμά


Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον K. Επαμεινώνδα Κοσμά από την Μπαμπίνη Ξηρομέρου.

Ο Επαμεινώνδας είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Ο Επαμεινώνδας, ασχολείται με τον κτηνοτροφικό τομέα διατηρώντας μονάδα εκτροφής ζώων στην περιοχή της Μπαμπίνης Ξηρομέρου.

Επαμεινώνδας Κοσμάς: «Οι ανησυχίες και αγωνίες μου για τον τόπο μου το Ξηρόμερο, για το χωριό μου τη Μπαμπίνη που έχουν εγκαταλειφθεί και παρεμεληθεί σε κάθε τομέα ανάπτυξης, με ώθησαν με αποφασιστικότητα να συστρατευτώ με τον Αλέκο Σάββα, έναν αγαπητό φίλο, καταξιωμένο δικαστικό και σπουδαίο άνθρωπο του τόπου μας.

Εμπρός να χαράξουμε μια νέα πορεία σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο οικοδομώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας».


Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Επαμεινώνδα που συμπορεύεται μαζί μας σε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα για το Ξηρόμερο που αγαπάμε! Προχωράμε δυναμικά, με εντιμότητα, ήθος, γνώση και εμπειρία!

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad