Ανακοίνωση υποψηφιότητας Λευτέρη Μάντζαρη με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Λευτέρη Μάντζαρη με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη


Ανακοίνωση υποψηφιότητας Λευτέρη Μάντζαρη, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη.


Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Λευτέρη επέτρεψε μου να σε ευχαριστήσω πρώτος εγώ, για την συνεργασία, την εμπιστοσύνη, την υπομονή και την εργατικότητά σου. Καλή επιτυχία να έχουμε!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Το 2019 οι πολίτες αποφάσισαν ότι ο τόπος έπρεπε να αλλάξει πορεία και εμπιστεύθηκαν τις τύχες της διοίκησης σε μια νέα παράταξη η οποία τέσσερα χρόνια εργάστηκε προς αυτή την κατεύθυνση.

Όλοι ομολογούν πλέον με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αντιρρήσεις, με γκρίνιες, με αστερίσκους ότι κάτι νέο ξεκίνησε να λειτουργεί στο Δήμο Ξηρομέρου.

Ο τόπος αυτά τα τέσσερα χρόνια πήρε την ανάσα που χρειαζόταν και είναι έτοιμος να επιταχύνει το βηματισμό του και να προλάβει, όσο αυτό είναι εφικτό, τον καιρό.

Καλούμε τους πολίτες να μας εμπιστευθούν και πάλι.

Θα αγωνιστούμε παντού να υλοποιήσουμε το όραμα μας, με αυξανόμενη αυτοπεποίθηση και δύναμη, θα υπερασπιστούμε τον τόπο μας, οποίο κι αν είναι το κόστος και το μόνο που υποσχόμαστε είναι δουλειά.

Να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη, με τον οποίο εύχομαι να συνεχίσουμε στη διοίκηση του Δήμου και την επόμενη πενταετία, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου… ένα Δήμαρχο τίμιο, οξυδερκή, δίκαιο και εργατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad