Αθλητική εκδήλωση στον Αστακό με προσκεκλημένο τον Παναγιώτη Φασούλα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

23 Αυγούστου 2023

Αθλητική εκδήλωση στον Αστακό με προσκεκλημένο τον Παναγιώτη Φασούλα


Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών σας προσκαλεί στη μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δ.Α.Κ. Αστακού την 9η Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 με επίσημο προσκεκλημένο τον πρ. διεθνή αθλητή της θρυλικής Ελληνικής ομάδας μπάσκετ, πρωταθλήτριας Ευρώπης το 1987 Παναγιώτη Φασούλα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δ.Α.Κ. Αστακού όπου θα διεξαχθεί και ένας αγώνας μπάσκετ (μικρής διάρκειας) ανάμεσα στην τοπική ομάδα ΑΙΟΛΟΣ και της αντίστοιχης ΑΛΦΑ Αγρινίου.

Θα προηγηθεί τελετή στο Δημαρχείο Ξηρομέρου (Αστακό) κατά την οποία ο Δήμος Ξηρομέρου θα πραγματοποιήσει τιμητική εκδήλωση μετά βράβευσης προς το πρόσωπο του Παναγιώτη Φασούλα για την πλούσια και μεγάλη προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό (και πιθανόν και με την δεύτερη ιδιότητα του σαν πρ. Δήμαρχος Πειραιά).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad