Ανακοίνωση υποψηφιότητας Προέδρου Μαχαιρά Γιώργου Μπαρμπαρούση με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Προέδρου Μαχαιρά Γιώργου Μπαρμπαρούση με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη


Ανακοίνωση υποψηφιότητας Προέδρου Μαχαιρά Γιώργου Μπαρμπαρούση, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη.


Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Γιώργο σε ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Πριν τέσσερα χρόνια πήρα την απόφαση να συμπορευτώ με τον Δήμαρχο και φίλο Γιάννη Τριανταφυλλάκη με μοναδικό γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά μου στο χωρίο μου, βάση του αξιακού μου κώδικα σαν ελάχιστη κληρονομιά από τον πατέρα μου.

Η αγάπη μου για το Μαχαιρά και η εκτίμηση των συγχωριανών μου στο πρόσωπό μου, αποτέλεσαν την αιτία για την κρίσιμη απόφασή μου.

Μέσα από το τρίπτυχο δουλειά, δουλειά, δουλειά που αναπτύχθηκε την τετραετία αυτή, επαναφέραμε την ποιότητα στην καθημερινότητα των χωριανών μας, αλλά υλοποιήσαμε και προγραμματίσαμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα.

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι,

Ζητώ την στήριξη σας, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι την πενταετία που ακολουθεί μέσα από την αγαστή συνεργασία μας θέλουμε και μπορούμε να πάμε το χωριό μας και τον Δήμο μας ένα ακόμα βήμα μπροστά.

Το χρωστάμε στα παιδιά μας…

Το χρωστάμε στις επόμενες γενιές…

Με εκτίμηση

Μπαρμπαρούσης Γιώργος του Χρήστου
Πρόεδρος Κοινότητας Μαχαιρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad