Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων Τσαπαρέλη-Σούφη Περσεφώνης (Φανής) και Μπούρχα-Δράκου Αρετή με το συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων Τσαπαρέλη-Σούφη Περσεφώνης (Φανής) και Μπούρχα-Δράκου Αρετή με το συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη


Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων Τσαπαρέλη-Σούφη Περσεφώνης (Φανής) και Μπούρχα - Δράκου Αρετή με το συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Μαχαιράς).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Φανή μου σε ευχαριστώ πολύ για την στήριξή σου. Καλή επιτυχία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Μετά την πρόταση του Δημάρχου και γιατρού μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη, έχω αποφασίσει να θέσω υποψηφιότητα σαν Σύμβουλος Κοινότητας Μαχαιράς και να βοηθήσω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια και θα συνεχιστεί την επόμενη πενταετία.

Με εκτίμηση
Τσαπαρέλη-Σούφη Περσεφώνη (Φανή) του Γερασίμου
Σύζυγος Τσάπαρέλη Παναγιώτη

------------------------------

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Αρετή μου καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Σε ευχαριστώ πολύ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην παράταξή μας Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας την κυρία Μπούρχα - Δράκου Αρετή του Παναγιώτη (Σύζυγος Δράκου Θωμά), ως υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Μαχαιράς.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad