«Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια»: Άφαντη η Δημοτική Αρχή - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Αυγούστου 2023

«Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια»: Άφαντη η Δημοτική Αρχή


Άφαντη η Δημοτική Αρχή, αποφεύγει με κάθε τρόπο να δώσει εξηγήσεις και πληροφορίες στο λαό του Ξηρομέρου για τα δύο μεγάλα ζητήματα που ανέκυψαν τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας, ωστόσο, έντονη ανησυχία και προβληματισμό για την ανύπαρκτη υπευθυνότητά της.

Επιχειρεί να υποβαθμίσει το μείζον θέμα της γαστρεντερίτιδας που εμφάνισαν πολλοί δημότες αλλά και αυτό της κακομεταχείρισης αδέσποτων ζώων από προσωπικό του Δήμου.

Μέχρι στιγμής οι δημότες του Ξηρομέρου δεν έχουν επίσημη πληροφόρηση για τα δύο ζητήματα, και ειδικότερα σε ότι αφορά την γαστρεντερίτιδα, δεν δόθηκε καμία επιστημονική εξήγηση του φαινομένου.

Την πληροφόρηση ανέλαβε -αντ' αυτού και αναρμοδίως- η Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου κ Τριανταφυλλάκη , που ''γνωμάτευσε'' ότι το νερό είναι κατάλληλο για ανθρώπινη χρήση, αλλά τίποτα δεν αναφέρει για το αν είναι κατάλληλο προς πόσιν.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να δώσει άμεσα υπεύθυνη και τεκμηριωμένη επιστημονικά εξήγηση και να μην απευθύνεται στο λαό του Ξηρομέρου δια αντιπροσώπου για ένα τόσο σοβαρό θέμα υγείας.

Μια τέτοια πρακτική προσβάλλει τον λαό του Ξηρομέρου, αφού καταδεικνύει ότι η Δημοτική Αρχή τον αγνοεί επιδεικτικά και δεν αισθάνεται την ανάγκη να τον ενημερώσει υπεύθυνα, όπως έχει χρέος να πράξει.

Όσον αφορά το θέμα της κακομεταχείρισης των αδέσποτων ζώων φαίνεται ότι την αλήθεια θα την πληροφορηθούμε από την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης, αφού οι φιλοζωικές οργανώσεις γνωστοποίησαν την απόφασή τους να εξαντλήσουν το θέμα δικαστικά.

Αυτό που κατάφερε η Δημοτική Αρχή -πέραν από το να παίζει κρυφτούλι- είναι να διασύρει πανελλαδικά το Δήμο και τους Ξηρομερίτες.

Αλλά θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής, ότι οι εκλογές είναι, πλέον, πολύ κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad