Σε ανοιχτή συνέλευση-εκδήλωση θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της "Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας" την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Σεπτεμβρίου 2023

Σε ανοιχτή συνέλευση-εκδήλωση θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της "Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας" την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου


ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ…


Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιό της στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας για τις Περιφερειακές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, σε ανοιχτή συνέλευση-εκδήλωση, την Τρίτη 12/9/2023 και ώρα 19:00', στο Ξενοδοχείο Ιμπέριαλ (Imperial) στο Αγρίνιο. Θα μιλήσει ο επικεφαλής της Παράταξης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου.

Θα ακολουθήσει πολιτική συζήτηση για τα προβλήματα και την προοπτική της Περιφέρειας, με βασική εστίαση στα θέματα που αφορούν στην Αιτωλοακαρνανία.

Αγωνιζόμαστε για ανθρώπινη αξιοπρέπεια, για αλληλέγγυα κοινωνία!

Το γραφείο τύπουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad