Αγρίνιο: 25χρονος έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Σεπτεμβρίου 2023

Αγρίνιο: 25χρονος έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα


Μεγάλη θλίψη και οδύνη προκαλούν οι νεότερες πληροφορίες για το εργατικό δυστύχημα που συνέβη στο Αγρίνιο, περί τις 10 το πρωί σήμερα, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023.

25χρονος, με αλβανική καταγωγή και ελληνική υπηκοότητα που κατοικούσε στη Μακρυνεία, είναι ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του σε εργοτάξιο για το αποχετευτικό δίκτυο της ΔΕΥΑΑ.

Ο νεαρός φέρεται να χτυπήθηκε στον θώρακα από εκσκαφέα και αρχικά είχε τις αισθήσεις του τις οποίες απώλεσε μετά από λίγα λεπτά. Στο Νοσοκομείο Αγρινίου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ήταν η πρώτη μέρα του αδικοχαμένου στην εν λόγω εργασία.

Οι αστυνομικές αρχές ενεργούν την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, έχοντας ήδη σχηματίσει δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε συνδυασμό με την εργατική νομοθεσία.

Λαμβάνουν σειρά καταθέσεων μεταξύ των οποίων του 43χρονου χειριστή του μηχανήματος.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad