Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στο 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στο 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας


Για τρίτη συνεχή χρονιά η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου έλαμψε με τη συμμετοχή της στο 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών με σύνθημα Συμμετοχή-Ενότητα-Αλληλεγγύη, αξίες που αποτελούν τα βασικά κοινωνικά μηνύματα του Φεστιβάλ.

Προβάλλαμε τις δράσεις μας και το έργο μας επί 3 μέρες στο περίπτερο της ΕΛΕΠΑΠ, με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πατρέων και της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και τους ευχαριστούμε.

Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η υποστήριξη της αξιοπρέπειας και της ευημερίας όλων των ατόμων αποτελεί δείκτη πολιτισμού της κοινωνίας. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αντώνη Χαροκόπο, Πρόεδρο της ΠΟΜΑμεΑ, για την τιμητική πρόσκλησή του να συμμετέχουμε και φέτος στο φεστιβάλ και τον συγχαίρουμε για την άψογη διοργάνωση!

Για την Τ.Δ.Ε.

Η Πρόεδρος
Κολοβού Λαμπρινή Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad