«Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας»: Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Σεπτεμβρίου 2023

«Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας»: Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μας


Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μας.


Από τον ίδιο τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη, κατατέθηκε σήμερα ηλεκτρονικά το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μας.
 
Ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης είχε ο ίδιος την εποπτεία της ηλεκτρονικής καταχώρησης και ενεργή συμμετοχή, μιας και είναι λάτρης και γνώστης των νέων τεχνολογιών, σε ένα κόσμο που κάθε ημέρα ψηφιοποιείται όλο και περισσότερο και πλέον έχουμε φτάσει σήμερα να μιλάμε για ψηφιακό αναλφαβητισμό.

Το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ – ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ, είναι το πολυπληθέστερο στην ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου και αποτελείται από 186 υποψήφιους + τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Συγκροτεί μία ισχυρή ομάδα, δυναμική, αυτοδιοικητική και υπερκομματική.

Υποψήφιος Δήμαρχος: Ιωάννης Λεων. Τριανταφυλλάκης

Ψηφοδέλτιο: 186
Άνδρες 108
Γυναίκες 78
Ποσόστωση γυναικών 43,75%

Γενικό ψηφοδέλτιο:
Άνδρες 42
Γυναίκες 21

Τοπικά ψηφοδέλτια:
Άνδρες 66
Γυναίκες 57

Καλούμε όλους τους πολίτες που ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ, να στηρίξουν την παράταξη μας σε όλα τα επίπεδα και να δώσουμε μαζί τον αγώνα να ΕΠΑΝΕΚΛΕΞΟΥΜΕ στο τιμόνι του Δήμου τον ικανό Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη και την παράταξη ΞΗΡΟΜΕΡΟ – ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Με αυτοπεποίθηση στοχεύουμε ψηλά!

Αλλάζουμε τον τόπο μας!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad