"Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας": Η Κανδήλα έδειξε εμφατικά τον αυριανό Δήμαρχο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Σεπτεμβρίου 2023

"Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας": Η Κανδήλα έδειξε εμφατικά τον αυριανό ΔήμαρχοΗ Κανδήλα έδειξε εμφατικά τον αυριανό Δήμαρχο. Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης και η ομάδα του, με το έργο που έκαναν, με το καθαρό πρόγραμμα τους για αυτά που θα κάνουν, θα συνεχίσουν και την επόμενη 5ετία. 

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής στη Κανδήλα, η ομιλία του σημερινού και αυριανού Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.


Η Κανδήλα υποδέχθηκε τον νυν Δήμαρχο με αγάπη, ενθουσιασμό και παλμό και σε άλλη μία Κοινότητα φαίνεται καθαρά ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.


Και στην Κανδήλα οι δημότες αποτιμούν και αξιολογούν θετικά το έργο της δημοτικής αρχής, κρίνουν και συγκρίνουν και έχουν πάρει τις αποφάσεις τους.


Στο τιμόνι του Δήμου την επόμενη 5ετία, δικαιωματικά με το έργο και το πρόγραμμα του, θα είναι ο γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης και η ομάδα του.

 

ΞΗΡΟΜΕΡΟ  ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad