Περιοδείες της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Σεπτεμβρίου 2023

Περιοδείες της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ξηρομέρου


Με εργαζόμενους και γιατρούς συναντήθηκε την Δευτέρα το πρωί αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου με υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης και επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Κομπλίτση στο Κέντρο Υγείας Αστακού.

Στη συνέχεια συνάντηση είχε με τους εργαζόμενους στη δομή Βοήθεια στο Σπίτι στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου. Οι υποψήφιοι συζήτησαν με τους εργαζόμενους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο χώρο της πρωτοβάθμιας υγείας αλλά και οι ασθενείς σε όλο το Δήμο, προβλήματα υποδομών, ελλείψεις σε προσωπικό και μηχανήματα που δεν φτάνουν να καλύψουν τις ανάγκες των ασθενών και των επισκεπτών.

Οι υποψήφιοι ανέδειξαν τη στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου όλο το προηγούμενο διάστημα για θέματα υγείας και την στήριξη στους αγώνες που δίνουν στο χώρο δουλειάς και στο κίνημα κάλεσαν τους εργαζόμενους να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμο και περιφέρεια για να δυναμώσει η διεκδίκηση από τη σκοπιά των λαϊκών αναγκών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad