Περιοδεία Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και υποψηφίων του συνδυασμού του σε Καραϊσκάκη, Βασιλόπουλο και Βλυζιανά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Σεπτεμβρίου 2023

Περιοδεία Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και υποψηφίων του συνδυασμού του σε Καραϊσκάκη, Βασιλόπουλο και Βλυζιανά


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 2023, η περιοδεία του νυν Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και εκ νέου υποψήφιου σε Καραϊσκάκη, Βασιλόπουλο και Βλυζιανά.
 
Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του από το γενικό ψηφοδέλτιο και από τα τοπικά ψηφοδέλτια, είχε την ευκαιρία της προσωπικής επαφής και συζήτησης με τους κατοίκους, παρουσιάζοντας τους το πρόγραμμα του και το σχέδιο του για ένα ακόμα καλύτερο Δήμο Ξηρομέρου.

Ο κόσμος αγκάλιασε τον γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη αξιολογεί θετικά το έργο που έχει γίνει την τετραετία 2019-2023 και του δήλωσε την αμέριστη στήριξη του, για να συνεχίσει ο Δήμος Ξηρομέρου προς τα μπρος την θετική πορεία του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad