Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας: Αναβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Μεσολόγγι - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Σεπτεμβρίου 2023

Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας: Αναβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Μεσολόγγι


Αναβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Μεσολόγγι


Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, με συνοχή καρδίας συμμετέχουσα στην εθνική τραγωδία που προκλήθηκε από τις πρόσφατες πλημμύρες στην περιοχή της Θεσσαλίας, ανακοινώνει ότι αναβάλλονται για ευθετώτερο χρόνο οι πολιτιστικές εκδηλώσεις το προσεχές Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος.

Οι ιερές ακολουθίες και οι λατρευτικές εκδηλώσεις, με την ευκαιρία της υποδοχής του Τιμίου Ξύλου του Ζωοποιού Σταυρού του Χριστού, θα πραγματοποιηθούν κανονικά έως την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί και θα είναι αφιερωμένες στην ανάπαυση των ψυχών των θυμάτων και στην εξ ύψους παρηγορία, ενίσχυση και βοήθεια των πλημμυροπαθών αδελφών μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad