"Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας": Άγνοια; Λαϊκισμός περασμένων δεκαετιών; Επικοινωνιακό τρικ; Ή όλα μαζί; - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

17 Σεπτεμβρίου 2023

"Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας": Άγνοια; Λαϊκισμός περασμένων δεκαετιών; Επικοινωνιακό τρικ; Ή όλα μαζί;


Άγνοια; Λαϊκισμός περασμένων δεκαετιών; Επικοινωνιακό τρικ; Ή όλα μαζί;


Μετά τις παλινωδίες με την κατάθεση του ψηφοδελτίου, άλλη μια μεγάλη γκάφα από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Σάββα και τον συνδυασμό του ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ (το ΞΗΡΟΜΕΡΟ έχει φύγει, γιατί δεν δηλώθηκε στο Πρωτοδικείο!).

Άγνοια; Λαϊκισμός περασμένων δεκαετιών; Επικοινωνιακό τρικ; Ή όλα μαζί;

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αλέκος Σάββας, λέει ότι χαρίζει μισθό που….. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ!

Το νομικό πλαίσιο είναι γνωστό σε όλους όσους ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο κ. Σάββας ως συνταξιούχος δικαστικός, επιλέγει τη σύνταξη του, ως πολύ μεγαλύτερη από το μισθό του Δημάρχου. Παραθέτουμε το νομικό πλαίσιο όπως έχει γνωστοποιηθεί πολύ πρόσφατα (Μάρτιος 2023) - Οδηγός για την καταστατική θέση των αιρετών της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης (αντιμισθίες, αποζημιώσεις, έξοδα παράστασης, άδειες), με το επίμαχο στη σελίδα 19.

https://www.nomotelia.gr/photos/File/25951-23.pdf

Ως τέως δικαστικός όφειλε να το γνωρίζει.

Για όλα τα υπόλοιπα που ανέφερε στην χθεσινή του ομιλία, ένα μόνο σχόλιο.

Πλήρης άγνοια της λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης, του θεσμικού και νομικού πλαισίου που την διέπει και των θεμάτων του Δήμου Ξηρομέρου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad