Συνδυασμός "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Καταδικάζουμε τις δόλιες ενέργειες που αποβλέπουν στη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων στους πολίτες του Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

04 Σεπτεμβρίου 2023

Συνδυασμός "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Καταδικάζουμε τις δόλιες ενέργειες που αποβλέπουν στη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων στους πολίτες του Ξηρομέρου

 
 Αστακός 4 Σεπτεμβρίου 2023
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο τοπικό BLOG ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS δημοσιεύθηκε σήμερα, ψευδώς, ότι ο Συνδυασμός μας "ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ" δεν εξέδωσε τα απαιτούμενα παράβολα για την συμμετοχή του στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Όσα αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα είναι ψευδή και ανυπόστατα και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Όλα τα παράβολα έχουν εκδοθεί κανονικά και, στην ώρα τους, εντός δηλαδή των προβλεπόμενων εκ του Νόμου προθεσμιών.

Υπάρχει και ο αριθμός Πρωτοκόλλου (2277/31-08-2023 και ΑΦΜ Συνδυασμού 996571577) κατάθεσης στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Καταδικάζουμε αυτές τις δόλιες ενέργειες, που αποβλέπουν στη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων στους πολίτες του Ξηρομέρου, με στόχο να πλήξουν και απαξιώσουν την Παράταξή μας.

Δηλώνουμε ότι θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση και διαβεβαιώνουμε τους πολίτες του Ξηρομέρου ότι διεκδικούμε, πλέον, με σοβαρές αξιώσεις τη Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου.

Όλα τα υπόλοιπα στις 8 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad