Απόστολος Ν. Πανταζής: Πάντως καλά πάτε!!! Ολόκληρη δημοτική αρχή και ολόκληρη παράταξη απαντά στα δημοσιεύματα μου. Τιμή μου και σας ευχαριστώ - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Σεπτεμβρίου 2023

Απόστολος Ν. Πανταζής: Πάντως καλά πάτε!!! Ολόκληρη δημοτική αρχή και ολόκληρη παράταξη απαντά στα δημοσιεύματα μου. Τιμή μου και σας ευχαριστώ


Η παράταξη της δημοτικής αρχής «δύναμη των μετρ των σκανδάλων των απευθείας αναθέσεων» άργησε να απαντήσει στις αναρτήσεις μου - έχουν πανικοβληθεί και βρίσκονται σε μια συνεχή ένταση και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι να απαντήσουν.

Στην απέλπιδα προσπάθεια τους να πιαστούν από το σωσίβιο σωτηρίας μετά από τη δημοσιότητα που έχουν πάρει τα αμάρτημα του γράφουν μόνο ασυναρτησίες.

1) Στο παρελθόν συνήθιζαν να εντυπωσιάζουν και να δημοσιεύσουν έγγραφα για όλα αυτά που έλεγαν, αλλά τώρα δεν το κάνουν τους τελείωσαν.

2) Ξαφνικά οι απευθείας αναθέσεις που το 2019 εξόρκιζαν μετονομάστηκαν σε ανάγκη των ημερών.

3) Το ταμειακό υπόλοιπο των 1,800,000€ άλλαξε απλά σε μεγάλο ταμειακό υπόλοιπο των 200,0000€.

4) Τα προεκλογικά ρουσφέτια με τα τσιμέντα σε αναγκαία έργα.

5) Οι καταγγελίες στους εισαγγελείς σταμάτησαν αφού πλέον οι ίδιοι ελέγχονται από την δικαιοσύνη για το γνωστό σκάνδαλο του αγωγού.

6) Ξέχασαν να βάλουν φυλακή τους προηγούμενους.

7) Το γκάλοπ που έκαναν και τάχα μου ήταν μπροστά 20% χάθηκε στα αζήτητα διότι οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Σάββας προπορεύεται κατά πολύ. (Τα λέω καλά κύριε υπεύθυνε;).

8) Έως 31/08/2019 υποχρεώσεις 2,5000,000€ έως 31/08/2023 υποχρεώσεις 3,047,757€ δηλαδή αύξησαν τις υποχρεώσεις κατά πολύ. (Τα λέω καλά κύριε υπεύθυνε).

9) Αθλητικά σωματεία δεν επιχορηγήθηκαν.

10) Ο Πανταζής δεν ακούμπησε δημόσιο χρήμα αντιθέτως έδωσε, αυτοί που διαχειρίστηκαν πολλά χρήματα από θέσεις κλειδιά και αφού πρώτα εξομολογήθηκαν και έλαβαν συγχώρεση είναι τώρα υποψήφιοι τους.

Πάντως καλά πάτε!!! Ολόκληρη δημοτική αρχή και ολόκληρη παράταξη απαντά στα δημοσιεύματα μου - Τιμή μου και σας ευχαριστώ 🙂🙂🙂

Αυτοί είστε…..

Απόστολος Ν Πανταζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad