Συνδυασμός "Δύναμη Πολιτών": Δημιουργία ειδικού κουμπάρα στο εκλογικό κέντρο της Βόνιτσας για την ενίσχυση της μικρής Αγγελικής - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Σεπτεμβρίου 2023

Συνδυασμός "Δύναμη Πολιτών": Δημιουργία ειδικού κουμπάρα στο εκλογικό κέντρο της Βόνιτσας για την ενίσχυση της μικρής Αγγελικής


Ο συνδυασμός Δύναμη Πολιτών – Συνεχίζουμε (κατόπιν συνεννόησης με την μητέρα της μικρής Αγγελικής) δημιουργεί ειδικό κουμπαρά στο εκλογικό κέντρο Βόνιτσας στον οποίο ο καθένας μπορεί να καταβάλει το ποσό που επιθυμεί για να συνδράμει στην χειρουργική επέμβαση και στη θεραπεία της μικρής Αγγελικής.

Ο ειδικός κουμπαράς θα μείνει στο εκλογικό κέντρο από σήμερα έως την Παρασκευή 6/10 το μεσημέρι.

Στη συνέχεια το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα κατατεθεί στο τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας.

Σας προσκαλούμε να γίνεται ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα ζωής και να προσφέρεται έμπρακτα στο δύσκολο αγώνα της μικρής.

Γιατί κάθε παιδί αξίζει και μπορεί να είναι χαρούμενο. Είναι απλά στο χέρι μας.

Οποιοσδήποτε θέλει να συνεισφέρει ηλεκτρονικά σάς κοινοποιούμε τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://act-of-kindness.org/el/campaing/support-aggeliki-nektaria-245/?fbclid=IwAR36MKkPY9-2magm1CNv2sIWodLbcNLawmDj3VD6VlyIxOVsRfWS71MatfA_aem_AZuKs4Ecb_8RJYgTOlSGKW58C1m_Mg5XauztD6uBoG4goth-SRkhnxWVd0eMxT9_0Vk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad