Περιοδείες Γιάννη Τριανταφυλλάκη και υποψηφίων του συνδυασμού του σε Παπαδάτου και Φυτείες - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Σεπτεμβρίου 2023

Περιοδείες Γιάννη Τριανταφυλλάκη και υποψηφίων του συνδυασμού του σε Παπαδάτου και Φυτείες


Ημερομηνία 16/9/2023

ΞΗΡΟΜΕΡΟ
ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ


Το πρόγραμμα επισκέψεων του νυν Δημάρχου Ξηρομέρου γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου και υποψηφίων του συνδυασμού του συνεχίζεται.

Σήμερα το απόγευμα και νωρίς το βράδυ, επισκέφτηκαν τα χωριά Παπαδάτου και Φυτείες, σε μία άμεση επαφή με τους δημότες για συζήτηση για τα θέματα που τους απασχολούν και παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού.

Οι δημότες τον Μάϊο του 2019, επέλεξαν την πολιτική αλλαγή και μία νέα σελίδα άνοιξε στον Δήμο Ξηρομέρου, με οδηγούς στο τιμόνι του Δήμου τον γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη και την ομάδα του. Με νέο ύφος, με νέο ήθος, με όραμα και σχέδιο ανάπτυξης για όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου.

Τα θετικά αποτελέσματα και η σύγκριση με το παρελθόν, στη κρίση των δημοτών σίγουρα έχουν περάσει και έχουν εμπεδωθεί. 

Οι δημότες και σε αυτές τις εκλογές δείχνουν καθαρά ότι έχουν αποφασίσει ότι στον Δήμο Ξηρομέρου, πρέπει να συνεχιστεί η θετική πορεία, με Δήμαρχο τον γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη και δεν θα γυρίσουν στις μέρες της χρεοκοπίας και των άδειων ταμείων. Οι δημότες δεν φοβούνται, δεν εκβιάζονται, δεν απειλούνται, δεν καθοδηγούνται.
 
Επιλέγουν ελεύθερα, την ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην θετική πορεία προς τα εμπρός.
 

(κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad