Απόστολος Πανταζής: «Κατακαημένο Ξηρόμερο άρμεγμα που σου κάνουν…» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Σεπτεμβρίου 2023

Απόστολος Πανταζής: «Κατακαημένο Ξηρόμερο άρμεγμα που σου κάνουν…»


Εχθές Σάββατο βράδυ στη παραλία του Αστακού, σε γιορτινό και πανηγυρικό κλίμα ακούστηκε από την εξέδρα στα εγκαίνια της παράταξης της νυν δημοτικής αρχής, ότι το 2019 παρέλαβαν «κατεστραμμένο» δήμο, από κάτω τουλάχιστον 5 στελέχη της τότε δημοτικής αρχής 2014-2019 που διοίκησαν επί σειρά ετών και υπήρξαν «alter ego» από θέσεις κλειδιά όπως αναπληρωτές δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, νομικό πρόσωπο, σχολικές επιτροπές κτλ που διαχειρίστηκαν χρήματα (σημερινοί υποψήφιοι για τη παράταξη της νυν δημοτικής αρχής) χειροκροτούσαν σφυρίζοντας κλέφτικα….

Έτσι φαίνεται, ότι είτε απολογήθηκαν και έλαβαν συγχώρεση για τα τότε αδικήματα τους που κατέστρεψαν το δήμο ή τελικά τότε τα είχαν κάνει καλά εξού και η αποδοχή συμπόρευσης ή ο Δήμος οδεύει προς νέα καταστροφή με τους ίδιους.

Ευτυχώς που ήταν Σάββατο βράδυ, τα καταστήματα γεμάτα, ο κόσμος άκουσε και έβγαλε τα συμπεράσματα του…….

Εντύπωση έκανε ότι δεν ακούστηκε τίποτα για απευθείας αναθέσεις όπως ακούγονταν προεκλογικά το 2019 - σαφώς επειδή η νυν δημοτική αρχή ξεπέρασε κατά πολύ τη προηγούμενη…..

Σε αυτό το γιορτινό κλίμα λάμψης και κρότου και μάλιστα σε εποχές οικονομικής κρίσης τα βεγγαλικά των 1,500€ ποιος θα τα πληρώσει;;; Σε ποια απευθείας ανάθεση υδραυλικού ή ηλεκτρολόγου-προμηθευτή θα πάνε εις βάρος των πολιτών;;;; Διότι ο μισθός δημάρχου και αντιδημάρχων δε φτάνει να πληρώσουν….. έτσι κάνετε τη σωστή διαχείριση και οικονομία εκεί στο Δημαρχείο; Σας περισσεύουν τόσα ;;; Κατακαημένο Ξηρόμερο άρμεγμα που σου κάνουν…..

Τα υπόλοιπα στη κρίση των πολιτών όταν έρθει η ώρα.

Απόστολος Ν. Πανταζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad