"Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου": Περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου Ξηρομέρου στη Δ.E. Φυτειών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Σεπτεμβρίου 2023

"Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου": Περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου Ξηρομέρου στη Δ.E. Φυτειών


Με τους εργαζόμενους της δομής βοήθεια στο σπίτι και τους εργαζόμενους του δήμου Ξηρομέρου στην Δ.Ενότητα Φυτειών συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη στις 11.30 π.μ. κλιμάκιο υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Κομπλίτση.

Στην συνάντηση οι υποψήφιοι συζήτησαν με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο χώρο εργασίας. Ιδιαίτερα τονίστηκε η ανάγκη στελέχωσης των υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών στην περιοχή.

Οι υποψήφιοι ανέδειξαν τη στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στο κίνημα για ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα για όλους.

Τέλος κάλεσαν τους εργαζόμενους να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμο και περιφέρεια για να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ η λαϊκή διεκδίκηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad