Τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου συμμετείχαν στον 15ο Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Οκτωβρίου 2023

Τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου συμμετείχαν στον 15ο Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης»


Ένα σημαντικό γεγονός στην πόλη μας στις 22/10/2023 χαροποίησε τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, η συμμετοχή τους στα 1000m στον 15ο Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης».

Για άλλη μια χρονιά τα Γενναία Παιδιά, οι γονείς, η Τ.Δ.Ε., οι εργαζόμενοι και φίλοι τίμησαν τον τεράστιο πρωταθλητή μαραθωνοδρόμο Μιχάλη Κούση.

Ο τερματισμός έγινε στην Πλ. Δημοκρατίας όπου τα παιδιά απέσπασαν χειροκροτήματα απ’ όλους τους παρευρισκόμενους και τους απονεμήθηκαν μετάλλια συμμετοχής.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου και ιδιαίτερα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Ζαρκαβέλη και τους συνεργάτες του, για την άψογη συνεργασία και την διαρκή στήριξή τους του έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

Για την Τ.Δ.Ε.

Η Πρόεδρος
Λαμπρινή Κολοβού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad