Πανέτοιμος ο μηχανισμός του Δήμου Ξηρομέρου για τις εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Οκτωβρίου 2023

Πανέτοιμος ο μηχανισμός του Δήμου Ξηρομέρου για τις εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου


Ο Δήμος Ξηρομέρου με τους υπαλλήλους του και τον μηχανισμό του, είναι πανέτοιμος για τις εκλογές της Κυριακής της 8ης Οκτωβρίου και στις τρεις δημοτικές ενότητες: Δ.Ε Αστακού, Δ.Ε. Αλυζίας και Δ.Ε Φυτειών.

Υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργήσουν το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου, με στόχο τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων και την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

Ενόψει των δημοτικών & περιφερειακών εκλογών της Κυριακής (8 Οκτωβρίου 2023) και με στόχο τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων και την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας, ο Δήμος Ξηρομέρου έχει προβλέψει τη λειτουργία των τμημάτων του, που σχετίζονται με τις εκλογές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Στο πλαίσιο αυτό, το κεντρικό κατάστημα του Δήμου Ξηρομέρου θα παραμείνει ανοικτό το Σάββατο 7 Οκτωβρίου από 08.00 π.μ. - 05.00 μ.μ. και την Κυριακή από 06:30 π.μ. έως το πέρας των εκλογών.

Επίσης για το εκλογικό υλικό, ο Δήμος θα είναι ανοιχτός την Παρασκευή, μέχρι 8 το βράδυ, και το Σάββατο από τις 8:00 το πρωί, μέχρι και την ώρα που θα πάρει ο τελευταίος δικαστικός αντιπρόσωπος το εκλογικό υλικό.
 
Έχει ορίσει υπεύθυνους για τις τρεις Δ.Ε. για κάθε θέμα που θα προκύψει τους:
  • Δ.Ε. Αστακού - κα Πανταζή Πανωραία - τηλ.: 2646360527
  • Δ.Ε Αλυζίας - κα Αλεξοπούλου Αικατερίνη - τηλ.: 2646038410
  • Δ.Ε Φυτειών - κ. Θεοφίλη Αριστοτέλη - τηλ.: 2646360321

Οι υπάλληλοι οι οποίοι θα αποστείλουν μέσω ΙΡΙΔΑ το έντυπο αποτέλεσμα στην Περιφερειακή ενότητα Αιτωλ/νιας είναι οι κάτωθι:

Για την Δ. Ε. Αστακού
1. κα Πανταζή Πανωραία τηλ. 2646360527
2. κ. Μακρής Ιωάννης τηλ. 26456360527

Για την ΔΕ Αλυζίας
κα Αλεξοπούλου Αικατερίνη τηλ. 2646038410

Για την ΔΕ Φυτειών
κ. Θεοφίλης Αριστοτέλης τηλ. 2646360321
 
Τα τμήματα ταυτοτήτων, τόσο στο Αστυνομικό Τμήμα Αστακού και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα, θα λειτουργούν Σάββατο και Κυριακή.

Η μετάδοση των αποτελεσμάτων από τα εκλογικά τμήματα, θα γίνει απ' ευθείας προς το Υπουργείο Εσωτερικών με το σύστημα ασφαλούς μετάδοσης αποτελεσμάτων SRT, με παράλληλη χρήση με το νέο σύστημα ΙΡΙΔΑ 2.0 και αναμένεται οι χρόνοι να είναι πλέον πολύ μικροί και τα αποτελέσματα θα βγουν πολύ γρήγορα.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad