Απόστολος Ν. Πανταζής: Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους που με εμπιστευθήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Οκτωβρίου 2023

Απόστολος Ν. Πανταζής: Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους που με εμπιστευθήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας


Συνδημότισσες & Συνδημότες, φίλες και φίλοι!

Για άλλη μια φορά η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε και το Ξηρόμερο αποφάσισε να δώσει την εντολή διακυβέρνησης του τόπου στο συνδυασμό της νυν Δημοτικής αρχής.

Το αποτέλεσμα σεβαστό και η εντολή δόθηκε.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους σας, που πιστέψατε σε εμένα,με εμπιστευθήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο και την εκτίμησή σας κατατάσσοντας με στην πρώτη θέση του συνδυασμού μας με 717 ψήφους και τρίτο στο Δήμο Ξηρομέρου.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου,τη σύζυγο μου, που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες,που με στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις και με συντρόφευσαν σε αυτό το σύντομο αλλά ενδιαφέρον ταξίδι.

Συγχαίρω όλους τους υποψήφιους που κατάφεραν να εκλεγούν, αλλά και όσους έδωσαν τον αγώνα τους και δεν εκλέχτηκαν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αρχηγό της παράταξης μας κύριο Αλέξανδρο Σάββα και όλους τους συνυποψήφιους μου για τη συνεργασία στον τίμιο αυτό αγώνα.

Η επόμενη μέρα απαιτεί λογική,σκληρή δουλειά,σύνεση και αγάπη για τον τόπο.

Εύχομαι στο νέο δημοτικό συμβούλιο και τη νέα δημοτική αρχή καλή θητεία, καλή τύχη, λογική και ενδιαφέρον για το μέλλον του τόπου.

Αυτό που θα κερδίσει το στοίχημα της προόδου είναι το ''Εμείς'' και η ελευθερία στην συνείδησή μας.

Θερμούς χαιρετισμούς και ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!!

Απόστολος Ν. Πανταζής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad