Ερωτόκριτος Γαλούνης: Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου που για πολλοστή φορά με τίμησαν με την ψήφο τους - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Οκτωβρίου 2023

Ερωτόκριτος Γαλούνης: Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου που για πολλοστή φορά με τίμησαν με την ψήφο τουςΕυχαριστώ από καρδιάς όλους τους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου που για πολλοστή φορά με τίμησαν με την ψήφο τους. Επιθυμώ να εκφράσω, ατομικά στην καθεμία και τον καθένα από σας, τις πλέον ειλικρινείς ευχαριστίες μου για την τιμή και την εμπιστοσύνη που επιδείξατε στο πρόσωπό μου!

Υπόσχομαι ότι με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης, θα τιμήσω με το καλύτερο τρόπο την ψήφο σας, στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα σας, ακούγοντας τα προβλήματά σας και μεταφέροντας τα, στο δημοτικό συμβούλιο θα αγωνιστώ για την επίλυση τους.

Συγχαίρω το Δήμαρχο κ Τριανταφυλλάκη για την επανεκλογή του, τους εκλεγμένους δημοτικούς σύμβουλους, τους νέους προέδρους & σύμβουλους των Τοπικών Κοινοτήτων και εύχομαι υγεία και δημιουργική θητεία.

Συγχαίρω και όλους τους υποψηφίους στο γενικό ψηφοδέλτιο και στα τοπικά ψηφοδέλτια, για την συμμετοχή τους στη μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας, ιδιαίτερα τους νέους που παρότι δεν εκλεχθήκαν κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις και έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για το αύριο του τόπου μας.

Όσον αφορά εκείνους που αμαύρωσαν την εκλογική διαδικασία με πρακτικές σκοτεινών εποχών τοιχοκολλώντας στα χωριά του Ξηρομέρου "κηδειόχαρτα" που αφορούσαν το πρόσωπο μου σας γνωρίζω ότι έχω προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη στην οποία έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη και είμαι απολύτως βέβαιος ότι πολύ σύντομα οι ένοχοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Εξάλλου ο λαός μας λέει "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο"...

Με εκτίμηση,
Γαλούνης Π. Ερωτόκριτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad