Κώστας Πιστιόλας: Δώσαμε έναν αγώνα για τον οποίο είμαι υπερήφανος - Καλή επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Οκτωβρίου 2023

Κώστας Πιστιόλας: Δώσαμε έναν αγώνα για τον οποίο είμαι υπερήφανος - Καλή επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή


Πιστιόλας: Δώσαμε έναν αγώνα για τον οποίο είμαι υπερήφανος-Καλή επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή

Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας προέβη στην εξής δήλωση:

«Όταν έχεις ζήσει την απίστευτη προσπάθεια, το θαύμα που ζήσαμε μέσα σε μόλις ενάμιση μήνα, δεν μπορείς παρά να νιώθεις δύσκολα αυτή τη βραδιά.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου σε όλες και όλους που αγκάλιασαν με συγκλονιστικό τρόπο την προσπάθειά μας και μάς τίμησαν με τη ψήφο τους.

Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη στήριξη της οικογένειάς μου, την οποία αγκαλιάζω σφιχτά και ευχαριστώ για την υποστήριξή της.

Τέλος, δεν έχω λόγια να περιγράψω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για τους υποψηφίους μας και τους εθελοντές μας. Δώσαμε έναν αγώνα, για τον οποίο είμαι υπερήφανος.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των δημοτών και του τόπου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad