"Σήκωσαν" μηχανή και κουβούκλιο από ερπυστριοφόρο στο εργοτάξιο Αγίου Νικολάου - Λευκάδας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Οκτωβρίου 2023

"Σήκωσαν" μηχανή και κουβούκλιο από ερπυστριοφόρο στο εργοτάξιο Αγίου Νικολάου - Λευκάδας


Θρασύτατη κλοπή. Μια περίεργη περίπτωση κλοπής σημειώθηκε χθες σε εργοτάξιο στο δρόμο Άγιος Νικόλαος- Λευκάδα. Άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο του εργοταξίου και δρώντας ανενόχλητοι αφαίρεσαν την μηχανή και το κουβούκλιο του ερπυοστριοφόρου μηχανήματος.

Αποκαρδιωτικό σκηνικό όχι μόνο για τους εργαζόμενους ακόμη και σε εμάς που βρεθήκαμε στο χώρο, μας συγκλόνισαν τα κομμάτια του μηχανήματος που κείτονταν στο έδαφος. Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο σε κανένα άλλο μέρος, προφανώς ήταν επαγγελματίες αυτοί που έκαναν την αποψίλωση του μηχανήματος. Αφού λύσανε το μηχάνημα, παραβιάσανε ένα δεύτερο μηχάνημα του εργοταξίου για να φορτώσουν τα κομμάτια που χρειαζόταν στο μεταφορικό τους μέσο!!!

Ελπίζουμε ότι οι κάμερες θα βοηθήσουν και θα ανακαλυφθούν σύντομα οι δράστες. Λογικά σε τόσο χρονικό διάστημα κάποιος κάτι πρέπει να είδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad