Διοργάνωση διενοριακών τουρνουά ποδοσφαίρου από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Οκτωβρίου 2023

Διοργάνωση διενοριακών τουρνουά ποδοσφαίρου από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας


Διοργάνωση διενοριακών τουρνουά ποδοσφαίρου

Μια ακόμα ποιμαντική πρωτοβουλία που αφορά τον τομέα της Νεότητος διοργανώνει, με την προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Πρόκειται για την διοργάνωση διενοριακών τουρνουά ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθούν για τα αγόρια του Δημοτικού και για τα αγόρια και τα κορίτσια του Γυμνασίου και του Λυκείου, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 και εντός του Μαΐου του 2024, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Τα τουρνουά θα φιλοξενηθούν στις ιδιωτικές αθλητικές εγκαταστάσεις της ποδοσφαιρικής ακαδημίας «ΕΛΠΙΔΕΣ» Αγρινίου στον Άγιο Ιωάννη Ρηγανά και θα συμμετάσχουν όσες Ενορίες επιθυμούν, σύμφωνα με αναλυτικές οδηγίες που εστάλησαν στους υπευθύνους ιερείς, με εγκύκλιο σημείωμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Δαμασκηνού.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad