Μεσολόγγι: Υβριδική διημερίδα επεμβατικής καρδιολογίας στο κτίριο Χρυσόγελου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Οκτωβρίου 2023

Μεσολόγγι: Υβριδική διημερίδα επεμβατικής καρδιολογίας στο κτίριο Χρυσόγελου


Υβριδική διημερίδα επεμβατικής καρδιολογίας στο κτίριο Χρυσόγελου

Την Επιστημονική Ένωση Επεμβατικής Καρδιολογίας του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας, θα φιλοξενήσει στο κτίριο Χρυσόγελου, ο Τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για τη διοργάνωση υβριδικής διημερίδας με τίτλο «Πύλη Καρδιάς» που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2023.

Από την ίδρυση του έως σήμερα, απευθυνόμενο σε όλους τους Καρδιολόγους της χώρας, το Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας διοργανώνει εκδηλώσεις υψηλού επιστημονικού ενδιαφέροντος, οι οποίες συνεισφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση και επιμορφώνουν την νέα γενιά καρδιολόγων που βρίσκονται στο στάδιο της ειδικότητας.

Η διημερίδα Καρδιολογίας στοχεύει στο να φέρει κοντά έμπειρους και νέους καρδιολόγους με αντικείμενο ενδιαφέροντος την επεμβατική καρδιολογία, ανταλλάσσοντας επιστημονικές απόψεις και συζητώντας τα σύγχρονα δεδομένα.

Στο συνέδριο συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες της επιστημονικής κοινότητας, μεταξύ των οοπίων ο Καθηγητής Παθολογίας- Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών Περικλής Νταβλούρος και ο Επίκουρος καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών Γρηγόριος Τσίγκας. Η εναρκτήρια ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου 2023 στις 6:00 μμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

Στο κτίριο Χρυσόγελου λειτουργεί τομέας φιλοξενίας δημιουργών με τίτλο «Συνδημιουργοί Χρυσόγελου», «co-creators» το οποίο αποτελεί ένα ραντεβού με καλλιτέχνες, συγγραφείς, επιστήμονες, στοχαστές, ακτιβιστές, δημοσιογράφους, ανθρώπους με ιδέες για έναν κόσμο τρισδιάστατα φτιαγμένο, με ψηφία που αλλάζουν τον τρόπο σκέψης μας, μέσα από τη δουλειά τους και τη ζωή τους, δίνοντας ένα βήμα στον πολιτισμό.

Στο πλαίσιο του τομέα « co-creators» του πυρήνα της πολιτιστικής δράσης του κτιρίου Χρυσόγελου ο σύγχρονος καρδιολόγος καλείται σήμερα να παρουσιάσει πως επιτελεί το έργο του, σε ένα δυναμικά εξελισσόμενο περιβάλλον που απαιτεί υψηλή εξειδίκευση. Στην προσπάθεια του αυτή, το Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας στοιχίζεται δίπλα του, συμπαράστασης στις προσπάθειες του, παρέχοντας συνεχή και προγραμματισμένη επιμόρφωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad