Δήλωση παραίτησης του Αλέξανδρου Σάββα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Οκτωβρίου 2023

Δήλωση παραίτησης του Αλέξανδρου Σάββα


Αστακός 12 - 10 - 2023
Δήλωση Παραίτησης

Συνδημότες, Συνδημότισσες,

Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να κάνω γνωστό στο λαό του Ξηρομέρου ότι για λόγους πέραν της θέλησης και των δυνάμεών μου, δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντα του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξηρομέρου, όπου με έταξε να υπηρετήσω μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας.

Το κώλυμα ανέκυψε πριν την έναρξη της εκλογικής αναμέτρησης, αλλά ήταν για μένα αδιανόητο να εγκαταλείψω τον προεκλογικό αγώνα και την προσπάθεια μεγάλης μερίδας του λαού του Ξηρομέρου να αλλάξουν τα πράγματα, όποιο και αν ήταν το προσωπικό τίμημα.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού μας "ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ" θα αναδείξουν το πρόσωπο, που θα ηγηθεί του Συνδυασμού στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Από την πλευρά μου δηλώνω ότι θα συμπαρίσταμαι, με όλες μου τις δυνάμεις, στον νέο ηγέτη της Παράταξης.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, για ακόμη μία φορά και εκ βάθους καρδίας, όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου, που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και εκείνους που δεν μας προτίμησαν.

Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Σάββας
τ. Πρόεδρος Εφετών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad