Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Τ.Κ. Αστακού Βουκελάτου Ιωάννα (Άννα): Η στήριξή σας θα είναι τιμή για μένα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Οκτωβρίου 2023

Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Τ.Κ. Αστακού Βουκελάτου Ιωάννα (Άννα): Η στήριξή σας θα είναι τιμή για μένα


H Συμμετοχή στις Αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια μεγάλη πρόκληση επειδή η Τοπική Aυτοδιοίκηση δεν είναι απλός εθελοντισμός αλλά συμμετοχή του κάθε πολίτη στον σχεδιασμό για το μέλλον του Δήμου.

H αγάπη για τον τόπο μας δεν είναι αφηρημένη ιδέα αλλά αγωνία και αγώνας για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων. Xρειάζεται κατάθεση ψυχής , χρόνου και σκέψης. Εκτός από τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας υπάρχουν και τα καθημερινά προβλήματα του Aστακού ,από την καθαριότητα μέχρι τις αναπλάσεις και τον Δημόσιο χώρο.

Eδώ Ζούμε, αυτός ο τόπος μας προσφέρει και σε αυτόν θέλω κι εγώ να προσφέρω.

Mε τις σκέψεις αυτές αποδέχτηκα με χαρά και αίσθημα ευθύνης την Πρόσκληση-  Πρόκληση του Υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Αλέξανδρου Σάββα να συστρατευτώ στη μάχη των εκλογών του Οκτωβρίου ως υποψήφια στην Τοπική Κοινότητα Αστακού στην οποία γεννήθηκα μεγάλωσα και Ζω!

Η Στήριξη σας θα είναι τιμή για μένα.
Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Τ.Κ. Αστακού
ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (ΑΝΝΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad