Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Αστακού: Έναρξη κατηχητικών σχολείων και κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής - Βυζαντινή Μουσική - Αγιογραφία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Οκτωβρίου 2023

Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Αστακού: Έναρξη κατηχητικών σχολείων και κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής - Βυζαντινή Μουσική - Αγιογραφία


Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023 θα τελεστεί αγιασμός στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικολάου Αστακού στις 10:00 το πρωί, για την έναρξη των κατηχητικών μαθημάτων όλων των βαθμίδων: α) τριών πρώτων τάξεων του Δημοτικού, β) τριών τελευταίων τάξεων του Δημοτικού και γ) Γυμνασίου - Λυκείου.


Θα ακολουθήσουν εγγραφές μαθητών και μαθητριών και εισαγωγή στα μαθήματα.

Την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023 θα ξεκινήσουν τα μαθήματα της βυζαντινής μουσικής στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικολάου Αστακού στις 18:00 το απόγευμα.

Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 θα τελεστεί αγιασμός στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικολάου Αστακού στις 17:00 το απόγευμα για την έναρξη του κύκλου μελέτης Αγίας Γραφής των γυναικών.

Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 θα τελεστεί αγιασμός στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικολάου στις 20:00 για την έναρξη του κύκλου μελέτης Αγίας Γραφής των ανδρών.

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 θα τελεστεί αγιασμός στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικολάου Αστακού για την έναρξη των μαθημάτων της αγιογραφίας στις 17:00.

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Αγίου Νικολάου Αστακού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad