Νέα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στους πληγέντες της Θεσσαλίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Οκτωβρίου 2023

Νέα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στους πληγέντες της Θεσσαλίας


Νέα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προς τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Θεσσαλία, με σημαντική ανταπόκριση πολίτων από την Περιφέρεια, έπειτα από το κάλεσμα του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη. Αυτή η δεύτερη αποστολή ήταν μία κοινή προσπάθεια με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και τη συνδρομή του διευθυντή Κ. Γιαννόπολου.

Υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Φιλιά συγκεντρώθηκε το σύνολο των αγαθών στην έδρα της Περιφέρειας και η αποστολή με το σύνολο της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε αναχώρησε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 με προορισμό την Λάρισα προκειμένου να διανεμηθούν στους πληγέντες με ευθύνη του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εκ μέρους της διοίκησης του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, ο Δημήτρης Παπούλιας ευχαρίστησε για τις είκοσι παλέτες τρόφιμα, νερά, κλινοσκεπάσματα και ρούχα που πρόκειται να διατεθούν στους πληγέντες.

Οι πολίτες της Περιφέρειάς Δυτικής Ελλάδας έδειξαν έμπρακτα την υποστήριξή τους προς τους Θεσσαλούς που δοκιμάζονται στέλνοντας, μαζί με όλα τα είδη που συγκέντρωσαν, ένα ισχυρό μήνυμα συμπαράστασης. Επίσης, η μεταφορική εταιρεία Δ. ΚΑΣΑΠΗΣ Ε.Ε. ανέλαβε αδαπάνως τη μεταφορά των αγαθών που συγκεντρώθηκαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad