Μία πολύ επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε χθες το απόγευμα στην τοποθεσία Πλυμέλια στο Αρχοντοχώρι - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Οκτωβρίου 2023

Μία πολύ επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε χθες το απόγευμα στην τοποθεσία Πλυμέλια στο Αρχοντοχώρι


Μία πολύ επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε χθες Κυριακή 22 Οκτωβρίου το απόγευμα, στην τοποθεσία Πλυμέλια στο Αρχοντοχώρι.

Μία πολύ επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε χθες Κυριακή 22 Οκτωβρίου στην τοποθεσία Πλυμέλια στο Αρχοντοχώρι, σε στάβλο συμπατριώτη μας με πρόβατα και αρκετές μπάλες με σανό.

Η πολιτική προστασία του Δήμου Ξηρομέρου, ειδοποιήθηκε 06:30 μ.μ. και έφθασε αμέσως στο σημείο της φωτιάς, παρουσία του Αντιδημάρχου Πάνου Παληογιάννη, με το πυροσβεστικό που περιπολεί και είναι σε ετοιμότητα στην Δ.Ε Αλυζίας, καταφέρνοντας με πολλή προσπάθεια να σβήσει την φωτιά.

Αργότερα ήρθαν τα πυροσβεστικά από Λευκάδα και Αμφιλοχία, τα οποία έλεγξαν το σημείο και εξασφάλισαν το οριστικό σβήσιμο της φωτιάς.

Το πυροσβεστικό όχημα της Λευκάδας, παρέμεινε στο σημείο για τυχόν αναζωπύρωση της, γιατί υπήρχε κίνδυνος για τα παρακείμενα αγροτεμάχια με ελαιόδεντρα.

Εφιστούμε ξανά προσοχή σε όλους τους πολίτες.

Δεν ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε ως 31-10-2023 σε αντιπυρική περίοδο και δεν ανάβουμε φωτιά για κανένα λόγο.

Ζητάμε από τους πολίτες να ενημερώνουν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον Δήμο Ξηρομέρου, όταν αντιλαμβάνονται ότι σε κάποιο σημείο έχει πιάσει φωτιά.

Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς, διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμφιλοχίας.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad