Δήμος Ξηρομέρου: Η σταυροδοσία των γενικών ψηφοδελτίων των τριών συνδυασμών ανά εκλογικό τμήμα και Κοινότητα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Ξηρομέρου: Η σταυροδοσία των γενικών ψηφοδελτίων των τριών συνδυασμών ανά εκλογικό τμήμα και Κοινότητα


Ο Δήμος Ξηρομέρου με τον μηχανισμό του και με τους υπαλλήλους του, που ορίστηκαν υπεύθυνοι για την ομαλή διεξαγωγή των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών στον Δήμο Ξηρομέρου, δημιούργησε ένα αρχείο Excel για να καταγράψει την σταυροδοσία των γενικών ψηφοδελτίων των τριών συνδυασμών, ανά εκλογικό τμήμα και Κοινότητα.

Τα στοιχεία αντλήθηκαν από τα αντίγραφα (με καρμπόν) των πρακτικών εκλογών που έστειλαν στον Δήμο Ξηρομέρου οι δικαστικοί αντιπρόσωποι (τα πρωτότυπα πάνε στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου).

Τα συγκεκριμένα στοιχεία, είναι κάτι που ζητήσανε οι υποψήφιοι όλων των συνδυασμών και οι υπάλληλοι του Δήμου του κεντρικού δημοτικού καταστήματος Αστακού, με εθελοντική και προσωπική εργασία, ανταποκρίθηκαν και το έφεραν εις πέρας.

Επισημαίνουμε κάποια σημαντικά σημεία για το αρχείο Excel:

1. Λείπει ολόκληρο το τμήμα 580 της Παπαδάτου, γιατί ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα αποστείλει το αντίγραφο του πρακτικού εκλογών αύριο και θα περαστεί και αυτό.
2. Λείπει η μισή σταυροδοσία των υποψηφίων στο τμήμα 581 της Παπαδάτου, για τον συνδυασμό του Δημάρχου, διότι στο αντίγραφο του πρακτικού εκλογών που ήρθε στο Δήμο, δεν αποτυπώθηκε με το καρμπόν. Μόλις το έχουμε θα περαστούν και αυτά.
3. Ο αριθμός των σταυρών περάστηκε όπως είπαμε από τα αντίγραφα (με καρμπόν) των πρακτικών εκλογών και μπορεί κάποιοι αριθμοί να μην αποτυπώθηκαν καλά ή να λείπει κάποιος αριθμός από το αντίγραφο λόγω κακής τοποθέτησης του καρμπόν. Οπότε το επισημαίνουμε αυτό για να ληφθεί υπ' όψη.
4. Το πρωτότυπο των πρακτικών εκλογών, που πήγε στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, είναι η επίσημη και η έγκυρη σταυροδοσία όλων των υποψηφίων.

Το αρχείο Excel, με την σταυροδοσία των γενικών ψηφοδελτίων των τριών συνδυασμών, ανά εκλογικό τμήμα και Κοινότητα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad