Πραγματοποιήθηκαν περιοδείες-ομιλίες της Λαϊκής Συσπείρωσης Ακτίου-Βόνιτσας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Οκτωβρίου 2023

Πραγματοποιήθηκαν περιοδείες-ομιλίες της Λαϊκής Συσπείρωσης Ακτίου-Βόνιτσας


Τις Δημοτικές Κοινότητες σε Τρύφο, Αετό, Κομπωτή, Πλαγιά, Περατιά, Άγιο Νικόλαο, Μοναστηράκι, Παλιάμπελα, Δρυμό και Πάλαιρο επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας Νώντα Μωραΐτη και έγινε διακίνηση της διακήρυξης και των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης και συζήτησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα πού αντιμετωπίζουν. 


Οι υποψήφιοι ανέδειξαν τη στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης όλα αυτά τα χρόνια μέσα και έξω από τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια έχοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών.


Κάλεσαν τους κατοίκους σε συστράτευση και αγώνα, να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμο και περιφέρεια για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η λαϊκή διεκδίκηση απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές και σε όλους αυτούς που τις υπηρετούν και μας μαυρίζουν τη ζωή.


Τόνισαν ιδιαίτερα ότι μόνο με τον δικό τους συλλογικό αγώνα θα μπορέσουν να βρουν λύση τα προβλήματα τους. 


ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ 


Στους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών, Όχι για τα κέρδη των λίγων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad