Δήμος Ξηρομέρου: Η σταυροδοσία των γενικών και τοπικών ψηφοδελτίων των τριών συνδυασμών, ανά εκλογικό τμήμα και Κοινότητα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Ξηρομέρου: Η σταυροδοσία των γενικών και τοπικών ψηφοδελτίων των τριών συνδυασμών, ανά εκλογικό τμήμα και Κοινότητα


Ο Δήμος Ξηρομέρου με βάση την καταχώρηση από το Πρωτοδικείο σε ψηφιακό αρχείο Pdf, το οποίο εξασφάλισε, σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, στον Δήμο Ξηρομέρου.

Το αρχείο Pdf από το Πρωτοδικείο, με την σταυροδοσία των γενικών και τοπικών ψηφοδελτίων των τριών συνδυασμών, ανά εκλογικό τμήμα και Κοινότητα:
https://drive.google.com/file/d/1Y4w7Css0uyMqGDpzxZlbSqMnn_T0pw09/view?usp=sharing

Το αρχείο Excel με στοιχεία από το Πρωτοδικείο (δημιουργία Δήμος Ξηρομέρου), με τους συνολικούς σταυρούς των υποψηφίων των γενικών ψηφοδελτίων των τριών συνδυασμών:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Mh16UnIzpbVgkoHk_U9TnJ7K1r8DkJqd/edit?usp=sharing&ouid=106805501995160112305&rtpof=true&sd=true


ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad