Θωμάς Μπαρμπαρούσης: Από τα ανώνυμα σχόλια στα... κηδειόχαρτα! Η cosa nostra του Ξηρομέρου... - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Οκτωβρίου 2023

Θωμάς Μπαρμπαρούσης: Από τα ανώνυμα σχόλια στα... κηδειόχαρτα! Η cosa nostra του Ξηρομέρου...


Γράφει-Σχολιάζει-Αποκαλύπτει
Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ


Θέμα χρόνου ήταν να φθάσουμε στα κηδειόχαρτα....

Για όσους έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν λίγο μακρύτερα από την μύτη τους, αυτό που συνέβη ξημερώνοντας, σήμερα, ήταν αναμενόμενο!

Και τούτο γιατί υπάρχει, τα τελευταία χρόνια, ‘’ομάδα κρούσης’’ , που με κάθε τρόπο υπερασπίζεται την πολιτική της νυν Δημοτικής Αρχής και δεν δίσταζε και δεν διστάζει να σπιλώνει ανθρώπους, να απαξιώνει άτομα που τολμούν να αμφισβητούν την πολιτική και πρακτική της Δημοτικής Αρχής, να απειλεί και εν γένει τα μέλη της να μην ορρωδούν μπροστά σε τίποτα. Μιλάμε για cosa nostra του Ξηρομέρου.

Θύμα αυτής της αισχρής και απάνθρωπης πρακτικής και ο ίδιος, που τα τελευταία τρία χρόνια, έχω γίνει για ορισμένους αδίστακτους ο σάκος του μποξ.

Είναι οι ίδιοι οι ανώνυμοι ‘’σχολιαστές’’ κάποιων -ευτυχώς όχι όλων- μπλογκς, οι οποίοι δεν δίστασαν δημόσια και μέσα από αυτά τα συγκεκριμένα βλογκς να με πληροφορήσουν ότι ‘’βρίσκομαι με το ένα πόδι μέσα στην κάσα’’.....

Αυτό το ‘’σχόλιο’’ και πολλά άλλα του ιδίου ύφους και περιεχομένου, οι συγκεκριμένοι μπλόγκερς τα δημοσίευσαν χωρίς δισταγμό και ωσάν να ήταν ευχή..... για το πρόσωπό μου.

Το ίδιο αδίστακτοι είναι και οι μπλόγκερς, που έδωσαν και εξακολουθούν να δίνουν βήμα σε αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας.

Μέσα σε αυτούς τους μπλόγκερς και κάποιος ‘’αξιότιμος’’, που μου παραδίδει μαθήματα ήθους, δεοντολογίας και δημοσιογραφίας …..

Ποιος; Ο κύριος τίποτα!

Είναι αυτός, για τον οποίο πολλά θα μάθετε, στη συνέχεια.

Όσοι θεωρούν ότι πρόκειται για βεντέτα, θα πρέπει να τους πω, ότι αυτό που μόνον με απασχολεί είναι να απαλλαχτεί ο τόπος από την κόπρο του Αυγείου. Αυτό και μόνον είναι το κίνητρό μου, για ό,τι γράφω και στηλιτεύω και τίποτα άλλο. Οι βεντέτες δεν είναι ούτε στη φιλοσοφία μου, ούτε στην πρακτική μου. Σε άλλους ταιριάζουν και όχι σε εμένα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad