Απόστολος N. Πανταζής: Καλώ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να καταδικάσουν αυτή την αθλιότητα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Οκτωβρίου 2023

Απόστολος N. Πανταζής: Καλώ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να καταδικάσουν αυτή την αθλιότητα


«Καλώ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να καταδικάσουν αυτή την αθλιότητα»

Δυστυχώς η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Όλα στο βωμό των εκλογών. Πόσο ακόμη χαμηλά μπορεί να πέσει ο άνθρωπος και για ποιο ακριβώς πολιτικό πολιτισμό μιλάμε!;;; 

Πολιτικοί αντίπαλοι με τις ευλογίες των γνωστών πυρπολητών των χθεσινών βεγγαλικών της παραλίας και μετά τη φιέστα των λίγων που πλήρωσαν για ακόμη μια φορά οι πολίτες, άνανδρα τις πρωινές ώρες γέμισαν κηδειόχαρτα τα χωριά του Ξηρομέρου κατά του πρώην Δημάρχου.

Καλώ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να καταδικάσουν αυτό το γεγονός. 

"Η δημοτική αρχή και η παράταξη της έχουν ευθύνη απέναντι στους πολίτες να πουν τι γνωρίζουν"….. 

Οι πολίτες να καταδικάσουν να ρίξουν ❌ σε αυτή την αθλιότητα που προσβάλει τη δημοκρατία τον ελληνικό πολιτισμό τη λεβεντιά του Ξηρομέρου καθώς θίγει προσωπικότητες και οικογένειες που δεν ευθύνονται να δέχονται αυτή την αθλιότητα.

Αυτοί είστε!!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad