Δήμος Ξηρομέρου: Συνεχίζει να ισχύει η πάγια ρύθμιση των 12 ή 24 δόσεων για την ρύθμιση οφειλών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


13 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Ξηρομέρου: Συνεχίζει να ισχύει η πάγια ρύθμιση των 12 ή 24 δόσεων για την ρύθμιση οφειλών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ

Σε συνέχεια των ρυθμίσεων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, καθώς και των κατασχέσεων που προχώρησε η Οικονομική Υπηρεσία σε οφειλέτες μεγάλων χρηματικών ποσών, καλούμε εκ νέου τους δημότες, να προσέλθουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου και να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με την πάγια ρύθμιση, που συνεχίζει να ισχύει, των 12 ή 24 δόσεων.

Σε αντίθετη περίπτωση θα κληθεί ο Δήμος να προχωρήσει άμεσα και ανεξαιρέτως σε όλα τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης που προβλέπει η νομοθεσία για οφειλές άνω των 300 €.

Η ανταπόκριση σας εξυπηρετεί την ανταποδοτικότητα των υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο εσόδων του Δήμου Ξηρομέρου, στους αρμόδιους υπαλλήλους Σκαπέτη Ιωάννα και Ντίνο Θωμά τηλ. 2646-360539 και 2646-360544.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
& ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad