Ανεξαρτητοποίηση Απόστολου Ν. Πανταζή - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Νοεμβρίου 2023

Ανεξαρτητοποίηση Απόστολου Ν. Πανταζή


Συνδημότισσες & Συνδημότες, φίλες και φίλοι!

Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους, που πιστέψατε σε εμένα, με εμπιστευθήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας κατατάσσοντας με στην πρώτη θέση του συνδυασμού με 717 ψήφους και τρίτο στο Δήμο Ξηρομέρου.

Προσωπικά πίστεψα στην αξία, το ήθος, την αξιοπρέπεια, τις ιδέες και την αγάπη για τον τόπο μας του έντιμου αρχηγού της παραταξης, ανώτατου δικαστικού και πατριώτη κυρίου Αλεξάνδρου Σάββα.

Η απόφαση του κυρίου Σάββα να μην αναλάβει και να μην συνεχίσει από τη θέση του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης για προσωπικούς λόγους είναι απόλυτα σεβαστή και αποδεκτή.

Η αποχώρηση του έντιμου κυρίου Σάββα με οδηγεί στην απόφαση να αποχωρήσω από την παράταξη, αλλά να συνεχίσω τιμώντας την ψήφο των συμπολιτών μου από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου.

Όπως έχω πει και στο παρελθόν η επόμενη μέρα απαιτεί λογική, σκληρή δουλειά, σύνεση και αγάπη για τον τόπο μας.

Αυτό που θα κερδίσει το στοίχημα της προόδου είναι το ''Εμείς'' και η ελευθερία στην συνείδησή μας.

Θερμούς χαιρετισμούς,
Απόστολος Ν. Πανταζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad