Παρών ο Δήμος Ξηρομέρου στην ημερίδα του ΤΕΕ: «Η πρόκληση της κλιματικής αλλαγής και η απάντηση της έρευνας για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση με βιοασφάλεια» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Νοεμβρίου 2023

Παρών ο Δήμος Ξηρομέρου στην ημερίδα του ΤΕΕ: «Η πρόκληση της κλιματικής αλλαγής και η απάντηση της έρευνας για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση με βιοασφάλεια»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 15:00 – 18:00 πραγματοποιείται, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ημερίδα με θέμα: «Η πρόκληση της κλιματικής αλλαγής και η απάντηση της έρευνας για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση με βιοασφάλεια».

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων της Βραδιάς του Ερευνητή σε συνέχεια της κεντρικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ιστορικό Συγκρότημα Πατησίων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ομιλητής στην ημερίδα και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης.
Η διοργάνωση της ημερίδας γίνεται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάδειξη των προκλήσεων της κλιματικής αλλαγής και η παρουσίαση των ερευνητικών δράσεων για την αντιμετώπισή τους, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ΑΕΙ: Αειφόρος Ανάπτυξη Λιγότερο Αναπτυγμένων Περιοχών με την Δημιουργία Νέων Τουριστικών Πόρων και Προϊόντων μέσω Ανάλυσης, Τεκμηρίωσης, Μοντελοποίησης, Διαχείρισης και Διατήρησης Πολιτιστικού Αποθέματος με χρήση Εφαρμογών ΤΠΕ (ΑΕΙ) (Τ2ΕΔΚ-01278) και Respect: Πρότυπο πληροφορικό σύστημα και μεθοδολογία για την ολιστική διαχείριση, ανάλυση και διάχυση των ψηφιακών δεδομένων της πολιτιστικής κληρονομιάς με υπόδειγμα εφαρμογής το έργο αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα (RESPECT) (Τ2ΕΔΚ03741).

Η ημερίδα μεταδίδεται από το youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=LvlG9Dm00zc


ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad