Ο μικρός Ηλίας από τον Αστακό κοντά την αγαπημένη του ΑΕΚ (φωτο-βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Νοεμβρίου 2023

Ο μικρός Ηλίας από τον Αστακό κοντά την αγαπημένη του ΑΕΚ (φωτο-βίντεο)


Ο μικρός Ηλίας από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, που έχει γεννηθεί με Νωτιαία Μυική Ατροφία τύπου Ι. βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Η «Βασίλισσα» του παρέδωσε μια φανέλα μέσω του αρχηγού της Δημήτρη Φλιώνη.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ στο facebook:

Συγκίνηση στα Άνω Λιόσια. Πριν από κάποια χρόνια, η περιπέτεια του μικρού Ηλία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο μικρός Ηλίας γεννήθηκε με Νωτιαία Μυική Ατροφία τύπου Ι.
 
Οι γονείς του, Σωτήρης και Ιωάννα, από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, έδωσαν αγώνα προκειμένου να λάβει έγκαιρα ο μικρός την κατάλληλη θεραπεία. 

Ο μικρός βρέθηκε οικογενειακώς στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων για να δει από κοντά την αγαπημένη του ΑΕΚ. Παρέλαβε εμφάνιση της «Βασίλισσας» από τον αρχηγό Δημήτρη Φλιώνη, και χάρηκε τις στιγμές μαζί μας.

Ο Θεός να δώσει στο αγγελούδι χρόνια πολλά, όπως και στους αγωνιστές γονείς του, 


Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ ΑΕΚ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad