«Χορεύοντας … με τον Διαβήτη!»: Yπαίθρια εκδήλωση στο Αγρίνιο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Διαβήτη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


13 Νοεμβρίου 2023

«Χορεύοντας … με τον Διαβήτη!»: Yπαίθρια εκδήλωση στο Αγρίνιο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Διαβήτη


Σύλλογος Διαβητικών Νομού Αιτ/νιας «Γλυκιά Οικογένεια»
Χορεύοντας … με τον Διαβήτη!

Την Τρίτη 14 Νοέμβρη 2023 και ώρα 19:00μμ θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Διαβήτη, υπαίθρια εκδήλωση από το Σύλλογο Διαβητικών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας «ΓΛΥΚΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» στον Πεζόδρομο της οδού Βότση, η οποία τελεί υπό την στήριξη του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύλλογο
Αιτωλοακαρνανίας.

Οι χορευτές του Παγκρήτιου Συλλόγου θα χορέψουν προσπαθώντας να κρατήσουν σε ισορροπία ένα γαλάζιο μπαλόνι γεγονός που αντικατοπτρίζει την ισορροπία που πρέπει να έχει ένα άτομο με διαβήτη στην καθημερινότητα του. Επίσης θα γίνονται δωρεάν μετρήσεις σακχάρου σε όποιον το επιθυμεί από εξειδικευμένα άτομα.

Τέλος ο Δήμος Αγρινίου συμβολικά για την Παγκόσμια Ημέρα, θα φωτίσει με το γαλάζιο χρώμα του διαβήτη το κτήριο του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην Τράπεζα της Ελλάδος).

Σε περίπτωση βροχής η όλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου (Πλατεία Δημάδη).

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να ανταλλάξουμε χαμόγελα, εμπειρίες και απόψεις.

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad