Μεγάλη αγοραπωλησία ακινήτου 17 στρεμμάτων στην παραλιακή διαδρομή Αστακός - Μύτικας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Δεκεμβρίου 2023

Μεγάλη αγοραπωλησία ακινήτου 17 στρεμμάτων στην παραλιακή διαδρομή Αστακός - Μύτικας


Άρθρο του Mytikaspress

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς, διασταυρωμένες και αξιόπιστες πληροφορίες του Blog μας, μεγάλη αγοραπωλησία ακινήτου 17 στρεμμάτων, στην παραλιακή διαδρομή Αστακός - Μύτικας (αρκετά προς τον Μύτικα) με τίμημα περί τις 500.000 €, έλαβε χώρα αυτές τις ημέρες.

Το ακίνητο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, περιήλθε σε Ολλανδούς από πωλητή συμπατριώτη μας, οι οποίοι θα επενδύσουν το επόμενο χρονικό διάστημα σε τουριστικά καταλύματα - παραθεριστική κατοικία.

Στο ίδιο σημείο πολύ κοντά, έχουν αγοράσει και δύο συμπατριώτες μας Ξηρομερίτες, που και αυτοί θα επενδύσουν ένα μεγάλο ποσό στον ίδιο τομέα.

Η μοναδικού φυσικού κάλους περιοχή, της παράκτιας διαδρομής Αστακού - Μύτικα, με τις δαντελωτές παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά, με το μοναδικό προνόμιο της γειτνίασης με τα παραδεισένια νησιά Κάλαμο και Καστό, πάντα προορίζονταν και προορίζεται για τουριστική ανάπτυξη, με σεβασμό στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον, γιατί στο τέλος αυτό είναι η προστιθέμενη αξία και αυτό είναι ο μαγνήτης που έλκει την ήπια τουριστική ανάπτυξη της παραθεριστικής κατοικίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad