Μαζικά, ειρηνικά και ενωμένοι διαδήλωσαν οι πολίτες του Ξηρομέρου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην Πάτρα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Δεκεμβρίου 2023

Μαζικά, ειρηνικά και ενωμένοι διαδήλωσαν οι πολίτες του Ξηρομέρου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην Πάτρα


Οι πολίτες του Ξηρομέρου διαδήλωσαν μαζικά, ειρηνικά και ενωμένοι για το δίκιο τους στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην Πάτρα και προχώρησαν και σε ολιγόλεπτο συμβολικό κλείσιμο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Αθηνών στο ύψος της Αποκεντρωμένης.

ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΣΤΑΚΟΣ - ΜΥΤΙΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΚΑΛΑΜΟ.

Κανένα κλουβί,
καμιά παρανομία,
καμία χωροθέτηση
χωρίς την κοινωνία
….
Όχι άλλα κλουβιά,
στις ακτές μας
….
Πάρτε τα κλουβιά,
από τις ακτές μας
….
Οι ακτές
είναι
για κολύμπι
και όχι για κλουβιά
και νταβατζηλίκι


Εξαίρεση από τον σχεδιασμό της ΠΟΑΥ, με απαλοιφή των παραγωγικών ζωνών Π10 (76,22 στρεμ.), Π9 (542,77 στρεμ.), Π7 (1065,64 στρεμ.), Π6 (2068,70 στρεμ.), Π5 (213,15 στρεμ.) και των υδραναπαύσεων Υ6 (1079,36 στρεμ.) και Υ7 (940,17 στρεμ.)

Εξαίρεση των δεσμευμένων στρεμμάτων από την Π.Ο.Α.Υ στο παράκτιο μέτωπο Αστακός - Μύτικας και στη νήσο Κάλαμο, ήτοι ζητείται να κοπούν 5.986,01 στρέμματα, όταν το σύνολο των δεσμευμένων στρεμμάτων ολόκληρης της ΠΟΑΥ είναι 22.765,36 στρέμματα.
Δηλαδή η λύση στο σημερινό αδιέξοδο ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ. Μείωση στη Π.Ο.Α.Υ, της τάξεως του 26,29%.

Τόσο πολύ δύσκολο είναι να μείνει ένα κομμάτι στους κατοίκους, να μπορούν να έχουν ανάσα και οι επόμενες γενιές;

ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad