Φωταγωγήθηκαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλο τον Δήμο Αμφιλοχίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Δεκεμβρίου 2023

Φωταγωγήθηκαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλο τον Δήμο Αμφιλοχίας


Φωταγωγήθηκαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλο τον Δήμο Αμφιλοχίας

Με τη συναυλία του αγαπημένου νεανικού συγκροτήματος «Kings», πυροτεχνήματα, παιχνίδια, δώρα, χειροτεχνίες, facepainting και πάνελ φωτογραφιών για τους μικρούς μας φίλους, πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Αμφιλοχίας. Τις προηγούμενες ημέρες, φωταγωγήθηκαν επίσης τα δέντρα σε Μενίδι και Χαλκιόπουλο, όπου έλαβαν χώρα συναυλίες από τους αγαπημένους «Συνεπιβάτες», σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς.

Ο Δήμος Αμφιλοχίας ευχαριστεί τα ΚΔΑΠ «Χρωματιστά Μολύβια» και «Στρουμφάκια» που συνέβαλαν στην διοργάνωση της γιορτής, το Αστυνομικό Τμήμα και το Λιμεναρχείο Αμφιλοχίας για την τήρηση των μέτρων τάξης, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αμφιλοχίας για τη διάθεση του χώρου της πλατείας, καθώς και τους χορηγούς Ξενοδοχείο Oscar και ΑΜΒΥΞ Α.Ε.

Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να χαρίσει υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα σε όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad